Skip to main content

Κικίλιας για Κ. Μητσοτάκη:Πρόλαβε να δει τη δικαίωση των πολιτικών του

Θα είναι μια μεγάλη απώλεια για την οικογένεια της ΝΔ και για τη χώρα, ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Εκπροσωπώντας σύσσωμη την οικογένεια της ΝΔ θέλω να αποτισω φόρο τιμής σε έναν μεγάλο πολιτικό ηγέτη, πρόεδρο της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργό της χώρας τον Κ. Μητσοτάκη, είπε, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και σχολιάζοντας τον θάνατο του επίτιμου προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Έναν πολιτικό που ήταν μπροστά από την εποχή του, που είπε πράγματα που ενδεχομένως τότε να ήταν και αντιδημοφιλή και που πρόλαβε εν ζωή να γευτεί την δικαίωση των πολιτικών του. Θα είναι μια μεγάλη απώλεια για την οικογένεια της ΝΔ και για τη χώρα», τόνισε ο κ. Κικίλιας και πρόσθεσε:

«Εμείς χαιρόμαστε που βλέπουμε ότι οριζόντια η ελληνική κοινωνία και σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος αναγνωρίζει ότι υπήρξαν και υπάρχουν πολιτικοί με σθένος και παράστημα, που είπαν μεγάλες αλήθειες σε εποχές που τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά ως περιρρέουσα ατμόσφαιρα και στο τέλος, στο κλείσιμο της μεταπολίτευσης, δικαιώνονται για τις πολιτικές τους».