Skip to main content

Κι άλλες συλλήψεις στη Ροτόντα - Κρύβουν ναρκωτικά σε καφάο

Συνολικά 12 συλλήψεις το τελευταίο διήμερο - Με ποιον τρόπο ένας 38χρονος και δύο ανήλικοι απέκρυπταν και διακινούσαν μικροδέματα κάνναβης

Άλλη μία αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το τελευταίο διήμερο στην ευρύτερη περιοχή της Ροτόντας, στη Θεσσαλονίκη, με τους αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης να προχωρούν σε νέες συλλήψεις ναρκοδιακινητών.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν συνολικά 12 άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες, για παράβαση του Νόμου «Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών». 

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης:

- 38χρονου ημεδαπού και δύο αλλοδαπών ηλικίας 17 και 15 ετών, καθώς διαπιστώθηκε, ότι από κυτίο – καφάο εντός του οποίου είχαν αποκρύψει δέμα κάνναβης βάρους 21,4 γραμμαρίων, ο τελευταίος παρέδιδε στον δεύτερο μικροδέματα κάνναβης, με σκοπό την περαιτέρω διάθεσή τους, ενώ ο 38χρονος επόπτευε το χώρο. Κατά την ακινητοποίησή τους, ο 17χρονος προσπάθησε να διαφύγει και απέρριψε στο έδαφος ένα μικροδέμα κάνναβης βάρους 6,2 γραμμαρίων, ενώ κατά τη σύλληψή του αντιστάθηκε σθεναρά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.