Skip to main content

Καιρός μαλακός, με παροδικές νεφώσεις και πρωϊνές ομίχλες

Η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη θα φτάσει στους 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ ο καιρός θα χαρακτηρίζεται από νεφώσεις και ήπιους ανέμους.

Ως τους 22 βαθμούς Κελσίου θα φτάσει σήμερα η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη, με ανέμους μεταβλητούς 2 με 4 μποφόρ και νεφώσεις παροδικές που κατά περιόδους θα αυξηθούν.

Με θερμοκρασίες υψηλές για την εποχή, το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, σήμερα Κυριακή θα έχει γενικά καλό καιρό, ενώ στην Αττική η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα Κυριακή θα είναι οι αρκετά υψηλές θερμοκρασίες, οι ήπιοι άνεμοι και οι παροδικά αυξημένες νεφώσεις που κυρίως θα αναπτυχθούν στα δυτικά και τα βόρεια.

Ειδικότερα, σε Μακεδονία Θράκη θα έχουμε λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Υπάρχει πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στην κεντρική Μακεδονία, ενώ όπως διαπιστώνουν όσοι σηκώθηκαν νωρίς, θα σημειωθούν και τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.