Skip to main content

Κέρδισε το φιλικό - γιορτή στο τέλος ο Άρης, 1-0 τη Μπόκα (φωτο+video)

Σκόρερ των «κιτρινόμαυρων» ήταν στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λούκα Μιλούνοβιτς βάζοντας φωτιά στο ήδη καυτό «Κλεάνθης Βικελίδης»

Με νικητή τον Άρη (1-0) στο φινάλε έληξε το σπουδαίο διεθνές φιλικό των «κιτρινόμαυρων» εναντίον της Μπόκα Τζούνιορς στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι καλύτερες ευκαιρίες της αναμέτρησης ανήκαν στους ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Σπανού που εν τέλει πήραν τη νίκη αλλά το αποτέλεσμα περνά σε δεύτερη μοίρα καθώς η ατμόσφαιρα του γηπέδου αποζημίωσε τους χιλιάδες οπαδούς του συλλόγου που δημιούργησαν ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα.

Για την ιστορία, σκόρερ του Άρη ήταν ο Λούκα Μιλούνοβιτς που στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων νίκησε τον Χαβιέ Μπουστίγιος με ωραίο πλασέ και έβαλε φωτιά σε ό,τι απέμεινε να καεί απόψε στο «Βικελίδης».

Οι συνθέσεις:

Άρης (Σπανός): Καντιμοίρης (46’ Αναγνωστόπουλος), Νίκιτς (46’ Ιντζόγλου), Μαραγκός (66’ Λώττας), Ούγκο Σόουζα (46’ Δεληζήσης), Παυλίδης (66’ Μουμίν), Μπαργκάν (66’ Πλατέλλας), Στεφάνοβιτς (66’ Πασάς), Νέτο, Ντούνης (66’ Μιλούνοβιτς), Καπνίδης (66’ Διαμαντόπουλος), Τζανακάκης (66’ Κάσσος).

Μπόκα Τζούνιορς (Σκιάβι): Μπουστίγιος, Ράμος, Βάκα, Γκόνι, Μάγιο, Ερέδια, Βάργκας, Καπάλδο, Ροσκόπφ, Λούνα, Μπροσέρο.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Αμπάδια, Μπαλέρντι, Βάιγκαν, Κορονέλ, Ομπάντο, Κανιέτε, Καμπρέρα.