Skip to main content

Κέρδισε τις εντυπώσεις η Έκθεση «Ελλάδος Γεύσεις» στην 79η ΔΕΘ

Παρά το γεγονός ότι επρόκειτο για την πρώτη συμμετοχή της Έκθεσης «Ελλάδος Γεύσεις» σε Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η παρουσία της στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.
Παρά το γεγονός ότι επρόκειτο για την πρώτη συμμετοχή της Έκθεσης «Ελλάδος Γεύσεις» σε Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η παρουσία της, ομολογουμένως, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Τούτο μαρτυρούν οι δεκάδες χιλιάδες επισκεπτών που κατέκλυσαν το περίπτερο 2 και έμειναν εντυπωσιασμένοι από την άρτια οργάνωση, την υποδομή και φυσικά τα ποιοτικά προϊόντα που προμηθεύτηκαν από τους 30 συνολικά εκθέτες, συνεταιρισμούς και ιδιώτες.
 
Η άκρως επιτυχημένη παρουσία της Έκθεσης «Ελλάδος Γεύσεις» στην 79η ΔΕΘ, αν μη τι άλλο, αναμένεται ν’ αποτελέσει την καλύτερη παρακαταθήκη για μελλοντική συνεργασία, με δεδομένο ότι η ανάδοχος εταιρεία EXPO COM «Σοφοκλής Μποτονάκης», που είχε την επιμέλεια, ανταποκρίθηκε επάξια στις ανάγκες ενός τόσο μεγάλου γεγονότος.
 
Η παρουσία της Έκθεσης «Ελλάδος Γεύσεις» είχε όμως και ενημερωτικό χαρακτήρα, καθώς στα πλαίσιά της πραγματοποιήθηκε σεμινάριο στους επισκέπτες, την περασμένη Τρίτη, με εισηγητή τον κορυφαίο - συγγραφέα στο Εκθεσιακό Marketing Ιωάννη Κριτσωτάκι, διδάκτορα των εμπορικών επιστημών και εμπειρογνώμονα του Διεθνούς Kέντρου Eμπορίου (ITC).
 
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα οφέλη της εμπορικής έκθεσης, που χαρακτηρίζεται ως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος επικοινωνίας στην αγορά, με πολλαπλά κέρδη.
 
Το ωράριο της Έκθεσης, η οποία θα συνεχιστεί μέχρι και τις 14 Σεπτεμβρίου είναι 16.00 – 22.00 για σήμερα Παρασκευή και 10.00 – 22.00 το Σαββατοκύριακο.