Skip to main content

Κέρδισε Πανθρακικό και Κριστιάνο

Με τον Κριστιάνο να επιστρέφει με εντυπωσιακό τρόπο στην αγωνιστική δράση, ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Πανθρακικού με 3-0 στην Κομοτηνή. Ο Βραζιλιάνος πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ και έδειξε σε αρκετές στιγμ

Με τον Κριστιάνο να επιστρέφει με εντυπωσιακό τρόπο στην αγωνιστική δράση, ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Πανθρακικού με 3-0 στην Κομοτηνή. Ο Βραζιλιάνος πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ και έδειξε σε αρκετές στιγμές πως διαθέτει την ποιότητα να βοηθήσει την ομάδα του και στους επίσημους αγώνες.


Βέβαια ο Κριστιάνο υστερούσε σε φυσική κατάσταση αλλά η επιστροφή του μετά από επτά μήνες σε αγώνα (με αντίπαλο και πάλι τον Πανθρακικό μιας και είχε τραυματιστεί στις 6 Μαρτίου σε αγώνα με τους Θρακιώτες), ήταν αρκετή για να κάνει τόσο τον Δερμιτζάκη όσο και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να χαμογελούν…


Ο Παύλος Δερμιτζάκης παρέταξε ενδεκάδα πρώτης γραμμής καθώς έπαιξαν όλοι οι βασικοί με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να δοκιμάζει τα πλάνα του ενόψει και της αναμέτρησης στην Τρίπολη με τον Αστέρα.


Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έλεγξε το ρυθμό αλλά είχε προβλήματα να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Πανθρακικού. Τα δυνατά μαρκαρίσματα προκάλεσαν, μάλιστα και νεύρα εκατέρωθεν με αποτέλεσμα να γίνονται πολλά φάουλ και ο κόσμος να μην παρακολουθήσει καλό θέαμα. Ο ΠΑΟΚ, πάντως, κατάφερε να βρει το δρόμο προς τααδίχτυα και το έκανε με τον… ιδανικό παίκτη. Ο Κριστιάνο στην επιστροφή του από τον πολύμηνο τραυματισμό του, σκόραρε με εντυπωσιακό σουτ εκτός περιοχής και αποθεώθηκε από κόσμο και συμπαίκτες που θέλησαν να τον τονώσουν και ψυχολογικά.


Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παύλος Δερμιτζάκης έκανε πολλές αλλαγές δίνοντας και στον Σακελλαρίου την ευκαιρία να κάνει το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ αλλά και την ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες όπως ο Γεωργίου και ο Μπαλάφας. Ο αγώνας, όπως ήταν φυσιολογικό, έχασε το ρυθμό του με τον Πανθρακικό να έχει την μπάλα περισσότερη ώρα στην κατοχή του χωρίς ωστόσο να μπορεί να φανεί απειλητικός πλην μίας – δύο εξαιρέσεων. Στο φινάλε του αγώνα ο ΠΑΟΚ πέτυχε και δύο ακόμα γκολ. Ένα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βιτόλο και το άλλο με κοντινό σουτ του Γεωργίου.