Skip to main content

Κεγκέρογλου: Προσπαθούν να ξαναγράψουν τα γεγονότα κατά του Παπανδρέου

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο και για προσπάθεια χειραγώγησης της ενημέρωσης, «με στόχο να είναι απολύτως ελεγχόμενα όλα τα μέσα».

«Το ΚΙΔΗΣΟ πελαγοδρομεί... H δίωξη Γεωργίου είναι προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να ξαναγράψει τα γεγονότα ρίχνοντας όλα τα βάρη στον Παπανδρέου. Και μόνο αυτό έπρεπε να οδηγήσει στη διακοπή κάθε πολιτικής σχέσης του ΚΙΔΗΣΟ με τον ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο Βασίλης Κεγκέρογλου.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σχολίασε τη δίωξη του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, αλλά και των δηλώσεων Ζαχαριάδη στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Κεγκέρογλου κατηγόρησε τον Γιώργο Παπανδρέου ότι ενώ συνομιλεί με τον κ. Τσίπρα ο ΣΥΡΙΖΑ ξανανοίγει την υπόθεση Γεωργίου που έχει ως στόχο τον ίδιο.

Αναφερόμενος εξάλλου στη δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για προσπάθεια χειραγώγησης της ενημέρωσης, με στόχο να είναι απολύτως ελεγχόμενα όλα τα μέσα.

«Παραμονές της διαδικασίας για τις τηλεοπτικές άδειες η κυβέρνηση φροντίζει να στοχοποιήσει υποψηφίους» σχολίασε, με αφορμή το μπλοκάρισμα των προσωπικών λογαριασμών του προέδρου του ομίλου ΣΚΑΪ Γιάννη Αλαφούζου.

«Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη το πλαίσιο της δημοπράτησης, αν είναι δυνατόν αυτό, να γίνεται διαγωνισμός χωρίς ξεκάθαρο πλαίσιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κεγκέρογλου.