Skip to main content

Κέφι, μουσικές και δωρεάν χυμοί στα τρίτα γενέθλια του JOIN Juice Bar

Δεκάδες νέοι και νέες, αλλά και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, σπεύδουν από το πρωί στα JOIN Juice Bars για να δοκιμάσουν έναν γευστικό, δυναμωτικό χυμό.

Δωρεάν φρέσκους χυμούς μπορούν αν απολαύσουν σήμερα, μέχρι αργά το βράδυ όσοι επισκεφθούν τα καταστήματα JOIN Juice Bar στη Θεσσαλονίκη, που συμπληρώνουν τρία χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζουν.

Δεκάδες νέοι και νέες, αλλά και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, σπεύδουν από το πρωί να δοκιμάσουν έναν γευστικό, δυναμωτικό χυμό. Στα δύο καταστήματα JOIN στην οδό Παλαιών Πατρών 10 και Λεωφόρο Νίκης 73, υπάρχει DJ set με δυνατή μουσική και οι υπεύθυνοι των καταστημάτων υποδέχονται τον κόσμο, που σχηματίζει ουρές για να παραλάβει τους χυμούς. 

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κοινού, για το σημερινό μας event», δήλωσε στη Voria.gr ο Αναστάσιος Ζαλώνης, υπεύθυνος του Juice Bar της Παλαιών Πατρών. Όπως αναφέρει ο ίδιος, η φιλοσοφία πίσω από τα Juice Bars είναι να προσφέρεται στον κόσμο η «υγιεινή» έκδοση της διασκέδασης. Μοιάζουν με Bars, όμως δεν σερβίρεται αλκοόλ, ούτε επιτρέπεται το κάπνισμα!

«Τα JOIN είναι το μέρος για αυτούς που θέλουν να απολαμβάνουν ποιότητα ζωής και να βάλουν στην καθημερινότητά τους την υγιείνή διατροφή, την άθληση και έναν πιο fitness τρόπο ζωής», λέει ο κ. Ζαλώνης.

Για όσους βρίσκονται στο κέντρο για ψώνια και υποχρεώσεις, αλλά και για αυτούς που απολαμβάνουν τη βόλτα τους στην ηλιόλουστη πλατεία Λευκού Πύργου και την Παραλία, τα δύο καταστήματα JOIN, είναι για σήμερα μια δροσερή επιλογή, μια στάση για δωρεάν ενέργεια και απόλαυση, για να συνεχίσουν πιο δυναμικά την ημέρα τους.