Skip to main content

Κεφαλογιάννη: Καταστροφική κυβέρνηση, να κάνουν συγκρίσεις οι πολίτες

Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, αρκετή καταστροφή έχουν φέρει, δήλωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Μήνυμα για άμεση προσφυγή στις κάλπες έστειλε από την Λάρισα το βράδυ του Σαββάτου, η πρώην υπουργός και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία ήταν κεντρική ομιλήτρια στην ετήσια χοροεσπερίδα της Ν.Δ που πραγματοποιήθηκε σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κ. Κεφαλογιάννη, απευθυνόμενη στα μέλη και τους φίλους της ΝΔ, χαρακτήρισε καταστροφική την κυβέρνηση, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Αρκετή καταστροφή έχουν φέρει στα χρόνια διακυβέρνησής τους».

Η βουλευτής και πρώην υπουργός της Ν.Δ, υποστήριξε πως χρέος των μελών της ΝΔ είναι να μεταφέρουν το «μήνυμα αισιοδοξίας μέσα από τη συμφωνία αλήθειας του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τους πολίτες όλης της Ελλάδας.

Μία συμφωνία αλήθειας που είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσουμε να δούμε το μέλλον με θετικό τρόπο».

Η κ. Κεφαλογιάννη αναφέρθηκε στους θετικούς δείκτες που παρέδωσε η κυβέρνηση Σαμαρά το 2015 και κάλεσε τους πολίτες, «τώρα που έχουν αντιληφθεί το μέγεθος της εξαπάτησης, να κάνουν τις συγκρίσεις τους».

«Είμαστε εδώ για να μπορέσουμε να ανατάξουμε την ελληνική οικονομία, αλλά κυρίως για να αναγεννήσουμε την ελληνική κοινωνία. Για τον άνθρωπο, την Ελληνίδα και τον Έλληνα που θέλουν να βλέπουν το μέλλον με αισιοδοξία, που θέλουν να βρουν δουλειά, για τους νέους που έχουν φύγει και θέλουν να γυρίσουν πίσω, για να χτίσουμε μαζί τη νέα Ελλάδα, την Ελλάδα που όλοι ονειρευόμαστε, την Ελλάδα που όλοι αγαπάμε», είπε μεταξύ άλλων η Όλγα Κεφαλογιάννη από το βήμα της εκδήλωσης.

Να σημειωθεί, πως χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν οι βουλευτές Λάρισας της Ν.Δ κ.κ. Χρήστος Κέλλας και Μάξιμος Χαρακόπουλος, Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.