Σάββατο 22 Ιουλίου 2017
x

ΚΕΧΡΗΣ: ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΡΕΤΣΙΝΑΣ

Η εκδήλωση της Δευτέρας, σηματοδότησε την έναρξη της καμπάνιας για τα 20 χρόνια από τον σχεδιασμό της χαρακτηριστικής φιάλης.

Τη Δευτέρα 15 Μαΐου, το οινοποιείο «Κεχρής», φιλοξένησε επιλεγμένους δημοσιογράφους και επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης από τον χώρο της εστίασης και του τουρισμού στις εγκαταστάσεις της νέας επέκτασης της εταιρείας, που πρόκειται σύντομα να εγκαινιαστεί.

Σε μια εκδήλωση με τίτλο: «Κεχριμπάρι», η ρετσίνα που πρωτοπορεί, ο Στέλιος και η Ελένη Κεχρή, μοιράστηκαν με τους καλεσμένους τους το όραμα, τους στόχους, τις θέσεις τους για τη ρετσίνα, αλλά και προσωπικές ιστορίες που έχουν βιώσει μέσα σε μια πορεία δεκαετιών αφιερωμένης στην αναβάθμιση της ποιότητας και της εικόνας αυτού του μοναδικού προϊόντος της ελληνικής γαστρονομίας.