Skip to main content

Και του χρόνου στο τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ ο Γιάννης Παντακίδης

Τη συνεργασία του με το τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ ανανέωσε και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Γιάννης Παντακίδης.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ ενημέρωσε για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Παντακίδη και για την ερχόμενη σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Γιάννης Παντακίδης θα βρίσκεται στην ομάδα του ΠΑΟΚ και για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Η διοίκηση του Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ συμφώνησε σε όλα με τον παίκτη, ο οποίος αποτελεί τον παλαιότερο της ομάδας με 10 χρόνια παρουσίας στον Δικέφαλο, και έτσι ο Γιάννης Καλμαζίδης δε θα στερηθεί τις υπηρεσίες του έμπειρου κεντρικού, όπως έγινε πέρυσι μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ευχαριστημένος από την ανανέωση του συμβολαίου του δήλωσε:

“Είναι ότι καλύτερο για έναν αθλητή να φοράει μια τόσο βαριά φανέλα όπως είναι του ΠΑΟΚ. Νιώθω πολύ όμορφα γιατί εδώ και 10 χρονιά, αγωνίζομαι στην ομάδα που υποστηρίζω από μικρό παιδί. Για την ανανέωση της συνεργασίας μου με το Τ.Α.Π. πίστευα ότι όλα θα πάνε καλά γιατί ήθελα να μείνω στην ομάδα.

Είναι νωρίς να πούμε κάτι, οι στόχοι θα μπουν από την διοίκηση. Προσωπικός μου στόχος είναι να κρατήσω την ομάδα μαζί με τους συμπαίκτες μου όσο πιο ψηλά μπορούμε.

Οι φίλαθλοι αυτά τα 2 χρόνια πιστεύω πως έχουν καταλάβει ότι γίνεται κάτι καλό στο τμήμα του βόλλευ. Τους ευχαριστούμε που πάντα ήταν και είναι δίπλα μας….και ελπίζω και στην νέα αγωνιστική χρονιά να μας βοηθήσουν να κάνουμε μια καλή πορεία”.

Ο Γιάννης Παντακίδης (γεννημένος στις 5 Φεβρουαρίου του 1985) ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αριστοτέλη Σκύδρας το 1999, την περίοδο 2006-7 ήρθε στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ όπου ανήκει μέχρι και σήμερα (με ένα διάλειμμα την περίοδο 2011-2012 στη Λαμία), κατακτώντας το νταμπλ το 2015 και το πρωτάθλημα το 2016».