Skip to main content

Και όμως είναι ακόμα ζωντανός, Ηρακλής - Λεβαδειακός 1-0 (video)

Οι κυανόλευκοι έφτασαν στην πρώτη τους εντός έδρας νίκη μετά από εννέα αγωνιστικές και παραμένουν ζωντανοί με στόχο τον άθλο της παραμονής

Τη νίκη με 1-0 κατέκτησε ο Ηρακλής εναντίον του Λεβαδειακού στο Καυτανζόγλειο Στάδιο για την 27η αγωνιστική της Super League.

O Γηραιός έφτασε στην πρώτη τους εντός έδρας νίκη μετά από εννέα αγωνιστικές και παραμένει ζωντανός με στόχο τον άθλο της παραμονής (έφτασε τους 22 βαθμούς όσους και η ομάδα της Βοιωτίας) ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι παράλληλα και η πρώτη φορά που καταφέρνει να επικρατήσει σε δύο σερί αγωνιστικές.

Οι κυανόλευκοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και έχασαν δύο καλές ευκαιρίες όταν τα σουτ των Κούρου στο 3' και Λεοζίνιο στο 16΄πέρασαν λίγο έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας του Ναμάσκο.

Το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και έχασαν μια ακόμη καλή στιγμή στο 37΄όταν ο Λεοζίνιο έβγαλε επικίνδυνη σέντρα αλλά η μπάλα πέρασε από όλους και έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ναμάσκο.

Ο Ηρακλής έχασε σπουδαία ευκαιρία για να προηγηθεί στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου όταν στο 46΄ο Λεοζίνιο με ωραία κίνηση και πλασέ έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Ναμάσκο.

Στο 58΄ήρθε η στιγμή για τους γηπεδούχους να προηγηθούν όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γροντή από τα αριστερά, ο Δώνης έπιασε καρφωτή κεφαλιά και νίκησε τον Ναμάσκο για το 1-0.

Δέκα λεπτά αργότερα χάθηκε μια καλή ευκαιρία για τον Ηρακλή όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Λεοζίνιο, η κεφαλιά του Περόνε βρήκε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αποβλήθηκε ο Περόνε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία αναφορικά με τον χρόνο των καθυστερήσεων (έξι λεπτά).

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Παντελίδης): Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Κούρος (Γροντής 52΄), Ιντζόγλου, Λεοζίνιο, Δώνης, Τζανετόπουλος, Μοντέιρο (Μπαστακός 56΄), Στάμου, Αργυρόπουλος, Περόνε (Αγγελόπουλος 85΄).

Λεβαδειακός (Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Τριποτσέρης, Κουλιμπαλί (Νιάσε 73΄), Ζεζίνιο (Λάτσι 74΄), Βασιλείου, Σίλβα, Καλτσάς, Ουόν, Βούρος (Μουλόπουλος 78΄), Μιλιάζες, Καραμπουέ.