Skip to main content

Και ο Λοβέρδος απάντησε με Μαρκ Τουέιν στον Τσακαλώτο

«Ο άνθρωπος είναι το μόνο ζώο που κοκκινίζει από ντροπή. Ή που χρειάζεται να κοκκινίζει», έγραψε στο Twitter o βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Με Μαρκ Τουέιν, αλλά με άλλη ρήση, απάντησε και ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, στον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, που χρησιμοποίησε τη φράση του συγγραφέα «οι φήμες για τον θάνατό μου είναι εξαιρετικά υπερβολικές», ως απάντηση στη ΝΔ που τον κατηγορεί ότι δεν έχει ενημερώσει για τα αποτελέσματα του Eurogroup.

Παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Βασίλη Κικίλια που έγραψε στο Twitter «Αφού αρέσει στον κ. Τσακαλώτο ο Μαρκ Τουέιν, ας διαβάσει και αυτή τη ρήση του: Όταν έχεις αμφιβολίες, πες την αλήθεια"», ο κ. Λοβέρδος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter: «Είπε και κάτι άλλο ο Μαρκ Τουέιν όμως κ.Τσακαλώτε: Ο άνθρωπος είναι το μόνο ζώο που κοκκινίζει από ντροπή. Ή που χρειάζεται να κοκκινίζει».

Στη συνέχεια ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης έγραψε στο Twitter: «"Αν δεν θες να μιλήσεις για την ουσία, χρησιμοποίησε κάτι που έχω πει". Θα μπορούσε να είναι τσιτάτο του Μαρκ Τουέν για τον Τσακαλώτο».