Skip to main content

Και ο Φάνης Ουγγρίνης από το Ποτάμι στη ΝΔ Θεσσαλονίκης

Άλλη μια προσχώρηση στη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη από το Ποτάμι και τους υποψήφιους του κόμματος στην Α' Θεσσαλονίκης.

Άλλη μια προσχώρηση στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη από το Ποτάμι στη Θεσσαλονίκη. Μετά τη Βασιλική Τερκενλή, τώρα και ο επιχειρηματίας, Φάνης Ουγγρίνης, που ήταν στη λίστα της Α' Θεσσαλονίκης του Ποταμιού στις εκλογές του προηγούμενου Σεπτεμβρίου, εγγράφηκε στο μητρώο μελών της ΝΔ Θεσσαλονίκης.

Έπειτα από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Ν.Δ. Νομού Θεσσαλονίκης, Μηνά Σαμαντζίδη, ο κ. Ουγγρίνης ανακοίνωσε την προσχώρησή του στη ΝΔ, κάτι που ήταν αναμενόμενο από το προηγούμενο διάστημα, καθώς ο κ. Ουγγρίνης είχε αποστασιοποιηθεί μετεκλογικά από το κόμμα του κ. Σταύρου Θεοδωράκη.

«Η απόφαση του Φάνη Ουγγρίνη, ενός επιχειρηματία με μακρά συμμετοχή σε επιχειρηματικούς και κοινωνικούς φορείς της Θεσσαλονίκης, να ενταχθεί στη Νέα Δημοκρατία, αντανακλά τη νέα σχέση εμπιστοσύνης που ήδη χτίζεται ανάμεσα στη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη και στον κόσμο της δημιουργίας και της παραγωγικότητας που παραδοσιακά εκπροσωπεί η Νέα Δημοκρατία», τόνισε μετά τη συνάντηση ο κ. Σαμαντζίδης, ενώ ο από την πλευρά του, ο κ. Ουγγρίνης υπογράμμισε: «Αποφάσισα να συνταχθώ με τη Νέα Δημοκρατία, διότι είναι ο μόνος πολιτικός φορέας που μπορεί σήμερα να ηγηθεί της προσπάθειας για ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις στην οικονομία και στο πολιτικό σύστημα, ώστε να απαλλαγούμε από τη φαυλοκρατία που κυριάρχησε με την διακυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».