Skip to main content

Καταγγελία για καβγά Παππά και υπαλλήλων στα κοιμητήρια (video)

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων επισκέφθηκε τα κοιμητήρια για να μιλήσει με υπαλλήλους για επικείμενες αλλαγές και επισκευές που θα γίνουν στα κτήρια.

Έντονο λεκτικό επεισόδιο μεταξύ του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων και ενός εκ των υπαλλήλων των κοιμητηρίων Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη, κατήγγειλε υπάλληλος.

Ο κ. Παππάς επισκέφθηκε τα κοιμητήρια για να μιλήσει με τους υπαλλήλους για επικείμενες αλλαγές αλλά και επισκευές που θα γίνουν στα κτήρια.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπαλλήλου, κ. Γρούμπας, στην επίσκεψή του ο κ. Παππάς μόλις είδε τις εικόνες που υπάρχουν στο δωμάτια των εργατών, τους είπε ότι πρέπει να φύγουν.

«Ποιες εικόνες θα πετάξεις, από πού θα τις πετάξεις, από το σπίτι σου;» είπε ο υπάλληλος στον κ. Παππά, ο οποίος σύμφωνα με αυτόν, του απάντησε: «Θες να έρθω να σε πλακώσω στα κλωτσίδια;».

Κατά τον υπάλληλο, το περιστατικό έγινε ενώπιον συναδέρφων.

Ο κ. Παππάς, από πλευράς του, δήλωσε στη Voria.gr ότι δεν θέλει να κάνει κάποιο σχόλιο. «Θεωρώ τελείως αναξιοπρεπές για μένα να κάνω σχόλια για τέτοια πράγματα. Και το θεωρώ περιττό και ο Τύπος να ασχολείται με τέτοια θέματα», σημείωσε ο κ.Παππάς, ενώ συμπλήρωσε πως ο υπάλληλος θα πρέπει να απευθυνθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες.