Skip to main content

Κατσέλη: Δική μας απόφαση η επίσπευση της προσαρμογής

Η απόφαση επίσπευσης του χρόνου δημοσιονομικής προσαρμογής της χώρας μας σε τρία χρόνια «ήταν δική μας απόφαση, του πρωθυπουργού και όλης της κυβέρνησης. Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται ο τόπος», δήλωσε η
Η απόφαση επίσπευσης του χρόνου δημοσιονομικής προσαρμογής της χώρας μας σε τρία χρόνια «ήταν δική μας απόφαση, του πρωθυπουργού και όλης της κυβέρνησης. Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται ο τόπος», δήλωσε η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λ. Κατσέλη, ερωτηθείσα αν η επίσπευση επιβλήθηκε από την ΕΕ.

Στην ερώτηση αν το 2010 θα είναι δύσκολη χρονιά, απάντησε ότι «θα είναι μια χρονιά, δουλειάς, ελπιδοφόρα, χρονιά αγώνων για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας» και τόνισε ότι «η κυβέρνηση θα τα καταφέρει οπωσδήποτε».

Η κα Κατσέλη, η οποία εκπροσώπησε την κυβέρνηση στον καθαγιασμό των υδάτων στον Πειραιά, ο οποίος έγινε παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια, είπε επίσης ότι η σημερινή ημέρα παραπέμπει στη ναυτοσύνη και ευχήθηκε «να είναι το 2010 χρονιά στήριξης στην ελληνική σημαία στα πλοία μας, στη ναυτιική εκπαίδευση, στην προσέλκυση νέων στο επάγγελμα, στην ασφάλεια των πλοίων και των ναυτικών μας για να μην θρηνήσουμε νέα θύματα, όπως έγινε πρόσφατα».