Skip to main content

Κατσέλη: Δεν υπάρχει θέμα κατάργησης του ΥΕΝ

Η υπουργός Οικονομίας απέκλεισε το ενδεχόμενο κατάργησης του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, τονίζοντας ότι έχει ενταχθεί στο νέο υπουργείο.
Απέκλεισε το ενδεχόμενο κατάργησης του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λούκα Κατσέλη, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Πάνου Καμμένου προς τον πρωθυπουργό, καθώς τόνισε ότι έχει ενταχθεί στο νέο υπουργείο.

Όπως σημείωσε η κ. Κατσέλη, «η ένταξη αυτή αποτελεί αναπτυξιακή επιλογή, είναι καιρός τα θέματα ναυτιλίας να τα βλέπουμε από μία αναπτυξιακή σκοπιά», αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες ενός τέτοιου εγχειρήματος. Παράλληλα επεσήμανε ότι δεν υφίσταται πρόβλημα πρόβλημα είτε στην παροχή υπηρεσιών είτε στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια.

Εξάλλου η υπουργός απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόδωρου Δρίτσα, αναφορικά με τη σύμβαση του ΟΛΠ με την εταιρεία Cosco, τόνισε πως τα δικαιώματα των εργαζομένων είναι πλήρως διασφαλισμένα και ότι θα εξασφαλιστούν πλήρως τα συμφέροντα του ελληνικού Δημοσίου.