Skip to main content

Καθησυχαστική ανακοίνωση για Χοσέμι

Καθησυχαστική ανακοίνωση σχετικά με την έλευση του Ισπανού Χοσέμι αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ηρακλής, όπου οι άνθρωποι του «Γηραιού» τονίζουν πως ο έμπειρος αμυντικός θα διευθετήσει τι
Καθησυχαστική ανακοίνωση σχετικά με την έλευση του Ισπανού Χοσέμι αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ηρακλής, όπου οι άνθρωποι του «Γηραιού» τονίζουν πως ο έμπειρος αμυντικός θα διευθετήσει την συνεργασία του με την Μαγιόρκα και έπειτα θα έρθει στην Θεσσαλονίκη.

Ανακοίνωση σχετική με το θέμα του Χοσέμι αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, όπου γίνονται γνωστοί οι λόγοι της έλευσης του Ισπανού άσου στην Θεσσαλονίκη:

«Θέματα, που έχουν να κάνουν με τη σχέση του ποδοσφαιριστή με τη Μαγιόρκα, καθυστερούν την έλευση του Χοσέμι στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες διαβεβαιώσεις από την πλευρά του παίκτη, μόλις λυθεί οριστικά η συνεργασία του με την ισπανική ομάδα, θα έλθει, προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό του ΗΡΑΚΛΗ», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Παρουσιάζεται ο Ουζουνίδης

Παράλληλα, στις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής θα παρουσιαστεί επίσημα από την διοίκηση του Ηρακλή ο νέος τεχνικός του συλλόγου, Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.