Skip to main content

«Κάθε πράγμα στην ώρα του» λέει η Μπακογιάννη για ίδρυση κόμματος

Κάθε πράγμα στην ώρα του, δήλωσε η κ. Μπακογιάννη για τον χρόνο ίδρυσης του κόμματός της, σημειώνοντας ότι το ζητούμενο είναι οι ευρύτερες συναινέσεις και όχι τι θα κάνει ο καθένας προσωπικά.
«Κάθε πράγμα στην ώρα του. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή οι ευρύτερες συναινέσεις είναι το ζητούμενο και όχι τι θα κάνει ο καθένας προσωπικά», απάντησε η κ. Μπακογιάννη σε ερώτηση αν η σειρά επισκέψεών της σε φορείς είναι στο πλαίσιο εξαγγελίας ίδρυσης κόμματος.

Στη συνάντηση που είχε σήμερα η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη και το ΔΣ της ΟΛΜΕ στα γραφεία της Ομοσπονδίας συζητήθηκαν τα προβλήματα της εκπαίδευσης.

Οι καθηγητές ανέφεραν στην Ντόρα Μπακογιάννη τα προβλήματα που αναμένονται φέτος στα σχολεία και η βουλευτής υποσχέθηκε να συμβάλει στην επίλυσή τους.

Στο τέλος της συζήτησης, η κ. Μπακογιάννη είπε ότι θα συζητήσει για τα προβλήματα της εκπαίδευσης και με τη Διδασκαλική Οσμοπονδία Ελλάδας και πρόσθεσε:

«Αν υπάρχει σήμερα μια ανάγκη είναι να συμφωνήσουμε όλοι ότι πρώτιστο πατριωτικό μας καθήκον είναι να στηρίξουμε την Παιδεία. Να λειτουργήσουν τα σχολεία με τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που ξεκινά αυτή η χρονιά με το λιγότερο δυνατο κόστος. Η προσπάθεια αυτή πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους. Για την παιδεία όλοι λέμε ότι είναι πρώτη προτεραιότητα, αλλά κάποια στιγμή αυτό πρέπει να φανεί και στην πράξη. Και να συμφωνήσουμε ότι χρειάζεται μακροπρόθεσμα ουσιαστική και μεγάλη μεταρρύθμιση, αλλά πριν από αυτή τη μεγάλη μεταρρύθμιση χρειάζεται να στηρίξουμε φέτος τους καθηγητές και τα σχολεία έτσι ώστε να μπορέσουν να λειτουργήσουν αποτελεσματικά».

«Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Δημήτρης Πεππές, ευχαρίστησε την Ντόρα Μπακογιάννη για την επίσκεψή της και επανέλαβε ότι θα είναι μια δύσκολη χρονιά, ενώ τόνισε οτι η κ. Μπακογιάννη θα συμβάλει με κάθε τρόπο για την επίλυση των προβλημάτων.