Skip to main content

Κατερίνη: Από τσιγάρο η φωτιά που στοίχισε τη ζωή στη 12χρονη

Το κορίτσι παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε, ενώ η 48χρονη μητέρα της νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στην Κατερίνη.

Ένα ξεχασμένο τσιγάρο στο σαλόνι είναι η επικρατέστερη αιτία για την εκδήλωση της πυρκαγιάς σε διαμέρισμα της Κατερίνης, που στοίχισε τη ζωή σε ένα 12χρονο κορίτσι και προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό της 48χρονης μητέρας του (δείτε εδώ).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πυροσβεστική αφότου έσπευσε στο διαμέρισμα εντόπισε πρώτα τη μητέρα λιπόθυμη πίσω από την εξώπορτα και έπειτα, με τη βοήθεια γειτόνων, οδηγήθηκε και στην κόρη.

Και οι δύο γυναίκες είχαν χάσεις τις αισθήσεις τους λόγω των αναθυμιάσεων.

Το ανήλικο κορίτσι, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε, ενώ η 48χρονη νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης σε βαριά κατάσταση. Σύμφωνα με το νοσοκομείο έχει υποστεί «εγκεφαλικό οίδημα με βαρύτατη πρόγνωση», λόγω των αναθυμιάσεων και του καπνού που εισέπνευσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr, ο πατέρας του κοριτσιού ενημερώθηκε για το τραγικό γεγονός και επιστρέφει άμεσα στην Κατερίνη από τη Γερμανία όπου εργάζεται ως οδηγός φορτηγού.

Φωτογραφία αρχείου