Skip to main content

Κατερίνα Στεφανίδη για την ανάρτηση της μητέρας της: «Τι είμαι για να την μαζεύω, μπόγιας; – Δεν ταυτίζομαι»

Οι απαντήσεις της αθλήτριας στα σχόλια χρηστών στα social media για την ανάρτηση της μητέρας της

Σάλο προκάλεσε με μία ανάρτησή της στο Twitter η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη.

Στο tweet της υιοθέτησε ένα χυδαίο πρωτοσέλιδο για την υπόθεση Γεωργούλη και την καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό σε βάρος του από την δικηγόρο Ελένη Χρονοπούλου. Μετά τις αντιδράσεις, η Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη κατέβασε την ανάρτηση από το Twitter και ζήτησε συγγνώμη.

Υπόθεση Γεωργούλη: «Συγγνώμη, λάθος», λέει για τη χυδαία ανάρτηση η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ

Κάποιοι χρήστες του Twitter «τάγκαραν» την Κατερίνα Στεφανίδη στις αναρτήσεις της μητέρας της. «Να μαζέψεις τη μητέρα σου, έχει πάθει κομματική φανατίλα, προσβάλει τα θύματα κατηγορουμένων για βιασμό» έγραψε ένας χρήστης απευθυνόμενος στην Ολυμπιονίκη στο άλμα επί κοντώ.

«Τι είμαι για να τη μαζεύω, μπόγιας;» απάντησε η Κατερίνα Στεφανίδη.

Παρόμοιο σχόλιο υπήρξε και σε ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη στο Instagram.

«Κατερίνα θα περίμενα να πάρεις θέση στην απίστευτη μισογυνιστική σεξιστική επίθεση της μητέρας σου κατά μιας κυρίας που κατήγγειλε σεξουαλική και σωματική κακοποίηση και ξυλοδαρμό. Είναι απίστευτη ανάρτηση. Απίστευτη. Είναι δυνατόν με μια κόρη σαν και εσένα, πρότυπο και αγωνίστρια, η μητέρα σου να κάνει τέτοια επιθετική ανάρτηση κατά γυναίκας. Απίστευτη» έγραψε ένας χρήστης.

«Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα κι τα πιστεύω της μητέρας μου. Εσύ δηλαδή συμφωνείς με ό,τι πιστεύουν ή λένε οι γονείς σου; Εγώ πάντως όχι. Ντροπή σου που έρχεσαι στο προσωπικό μου προφίλ να μου γράψεις για κάτι που δεν έχει να κάνει στο παραμικρό με εμένα ή τις δικές μου προσωπικές αντιλήψεις» απάντησε η Ολυμπιονίκη στο άλμα επί κοντώ.

Κατερίνα Στεφανίδη

Πηγή: enikos.gr