Skip to main content

Κατέληξε ο συμβασιούχος που τραυματίστηκε σοβαρά στον ΧΥΤΑ Μαυροράχης

Ο 45χρονος οδηγός τράκτορα πάλεψε να κρατηθεί στη ζωή για πέντε ημέρες, όντας πολυτραυματίας, ωστόσο δεν άντεξε και υπέκυψε νωρίς το απόγευμα

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο συμβασιούχος εργαζόμενος που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, μετά από ατύχημα που συνέβη το βράδυ της Κυριακής έξω από τον ΧΥΤΑ Μαυροράχης.

Ο 45χρονος εργαζόμενος πάλεψε να κρατηθεί στη ζωή για πέντε ημέρες, αφού υπεβλήθη σε πολλές εγχειρήσεις, ωστόσο δεν άντεξε και νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου υπέκυψε στα τραύματά του. Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Κυριακή στις 12:00 στον ΙΝ Αγίου Δημητρίου, στις Συκιές.

Οι πληροφορίες γύρω από τον τρόπο με τον οποίο συνέβη το ατύχημα παραμένουν μέχρι σήμερα συγκεχυμένες. Ο άτυχος άνδρας φέρεται να μετέφερε γεμάτο κοντέινερ έξω από τον ΧΥΤΑ, όπου έπρεπε να παραλάβει ένα άδειο. Το ατύχημα φαίνεται να συνέβη κατά τη διαδικασία που κοτσάρεται το ρυμουλκό στον τράκτορα. 

Σύμφωνα, πάντως, με καταγγελίες των εργαζομένων, το σημείο όπου γίνεται η συγκεκριμένη εκφόρτωση είναι ακατάλληλο, με μεγάλη κλίση και ελλιπή φωτισμό.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό αυτό είχε συμβεί μία ημέρα μετά το θάνατο εργαζόμενης καθαριότητας στο δήμο Ζωγράφου, στην Αθήνα.