Skip to main content

Καταιγίδες από το μεσημέρι σε Μακεδονία και τη Θράκη

Στην Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες καταιγίδες.

Νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένονται για σήμερα στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και στα Ηπειρωτικά κυρίως στα ορεινά  τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγε νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αρχικά στην κεντρική Μακεδονία και τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες και στις υπόλοιπες περιοχές.  Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 15 ως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 ως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες τοπικά θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 ως 28 βαθμούς Κελσίου.