Skip to main content

Κατασχέθηκαν χιλιάδες προϊόντα μαϊμού στη Θεσσαλονίκη

Έρευνα σε αποθήκη προϊόντων μαϊμού έκαναν οι άντρες της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, ανακαλύπτοντας χιλιάδες παράνομα προϊόντα.

Χιλιάδες παράνομα προϊόντα «μαϊμού» εντόπισε η Δημοτική Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, μετά από εξόρμηση σε αποθηκευτικό χώρο προϊόντων παράνομου εμπορίου, στην οδό Αναγνωσταρά 8, στην Ξηροκρήνη.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα τις μεσημεριανές ώρες, βρέθηκαν συνολικά 3197 προϊόντα που αποτελούν απομιμήσεις γνωστών εταιριών (NIKE, PRADA, LOUIS VUITTON, ARMANI, GUCCI, CHANEL κ.τ.λ.). Συγκεκριμένα, βρέθηκαν: 314 πορτοφόλια, 445 ζώνες, 15 ρολόγια χειρός, 2355 ζεύγη γυαλιών ηλίου, 16 θήκες  γυαλιών ηλίου και 52 είδη καλλυντικών.

Τα παράνομα προϊόντα, που προορίζονταν για διάθεση από μικροπωλητές στο κέντρο της πόλης, κατασχέθηκαν, καταμετρήθηκαν, και θα καταστραφούν σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

«Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την αποτελεσματική καταπολέμηση του παραεμπορίου, τόσο στο Ιστορικό Κέντρο όσο και σε άλλες περιοχές της πόλης, θα συνεχιστούν οι επιχειρήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας για τον εντοπισμό παράνομων προϊόντων απομίμησης», ανέφερε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη, Καλυψώ Γούλα.