Skip to main content

Κατασχέθηκαν πάνω από 1.000 πακέτα τσιγάρα στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές 3 άτομα στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση του παρεμπορίου λαθραίων τσιγάρων.

Τρία άτομα συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη, κατά το τελευταίο 24ωρο, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων στοχευμένων ελέγχων που διενεργούνται για την καταπολέμηση του παρεμπορίου λαθραίων τσιγάρων.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης - Συκεών, συνελήφθη 48χρονη αλλοδαπή στην περιοχή της Νεάπολης, η οποία κατείχε 727 πακέτα τσιγάρα και 27 συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Παράλληλα, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, συνέλαβαν στο κέντρο της πόλης στην ευρύτερη περιοχή Πλατείας Αριστοτέλους, έναν 17χρονο αλλοδαπό, ο οποίος κατείχε λαθραία καπνικά προϊόντα και συγκεκριμένα, 342 πακέτα τσιγάρα και 37 συσκευασίες καπνού.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνελήφθη  στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην περιοχή της Πλατείας Αριστοτέλους,  ένας 21χρονο αλλοδαπό, ο οποίος κατείχε 82 πακέτα τσιγάρα και 10 συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.