Skip to main content

Κατάργηση του όρου «λαθρομετανάστης» ζητούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Τα Βαλκάνια στο περιθώριο της Δύσης, το πρόστιμο 5.000 ευρώ σε 79χρονη γιαγιά στα Τρίκαλα και η μυστική συμφωνία ΗΠΑ-Ρωσίας ενάντια στο ISIS.

Την κατάργηση του όρου «λαθρομετανάστης» από την Ελληνική Αστυνομία ζητούν με ερώτησή τους στη Βουλή 26 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, εκτιμώντας ότι το «λαθρομετανάστευση» και «λαθρομετανάστης» είναι προσβλητικοί και αδόκιμοι όροι και χρησιμοποιούνται για τη διάδοση και αναπαραγωγή ρατσιστικών στερεοτύπων…

Το επίπεδο της πολιτικής νοημοσύνης των παραπάνω βουλευτών, αλλά και της υποκρισίας, διαφαίνεται από ένα απλό επιχείρημα. Αν ο όρος λαθρο-μετανάστης είναι προσβλητικός, προφανώς προσβλητικός θα είναι και ο όρος λαθρο-κυνηγός, λαθρ-επιβάτης, λαθρ-αναγνώστης… Ζήτησαν ποτέ, χάριν της ανθρωπιστικής ευαισθησίας τους, να απαλειφθούν αυτοί οι όροι;

Έξι μαφιόζικες φατρίες της Καλαβρίας ξεπλένουν χρήματα στην Βουλγαρία, όπως υποστηρίζει ο διεθνώς αναγνωρισμένος εγκληματολόγος Αντόνιο Νίκας. Ο δρόμος της κοκαΐνης ξεκινά από τη Νότια Αμερική και φτάνει μέχρι τα λιμάνια της Βάρνας. Τελικά τα Βαλκάνια ήταν και θα παραμείνουν στο περιθώριο της Δύσης. Κάποιες προσπάθειες κάναμε κάποτε να ξεφύγουμε, αλλά οι εθνοσωτήρες μας, μάς ξανάβαλαν στο τρυπάκι.

Προχθές, ήμασταν μάρτυρες συμπλοκής μεταξύ των λαθρομεταναστών, που έκαναν λίμπα το Ολυμπιακό ακίνητο του χόκεϋ στο Ελληνικό, με αφορμή την δράση μαφίας Μαροκινών που έχουν συστήσει συμμορία και ζητούν «ενοίκιο» από κάθε νεοεισερχόμενο, είτε σε χρήμα είτε σε είδος. Δεν μας έφταναν οι δικές μας μαφίες κάνουμε και εισαγωγή.

Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε 79χρονη γιαγιά στα Τρίκαλα, που πουλούσε μαϊντανό και χόρτα (και τρία λάχανα, για να είμαστε ακριβείς). Και ο καστανάς της Θεσσαλονίκης θα πάθει τα ίδια. Είναι αξιοθαύμαστη η συνέπεια του ΣΥΡΙΖΑ να πατάξει την διαφθορά.

Όταν κινδυνεύουν η τσεπούλα τους, να δεις πώς συνεννοούνται δεξιοί και αριστεροί. Οι συντηρητικοί στην Γαλλία, μπρος στον κίνδυνο να τους πάρει το ψωμί η Λε Πεν, βοηθήθηκαν από τους σοσιαλιστές, οι οποίοι απέσυραν τους υποψηφίους τους, ζητώντας από τους ψηφοφόρους τους να δώσουν την ψήφο τους στους συντηρητικούς.

Η Βουλγαρία έκλεισε, εχθές, τα σύνορα με την Τουρκία, επειδή πήγαν 150 περίπου αστυνομικοί, που συνέλαβαν καμιά τριανταριά τελωνειακούς για διαφθορά! Συνελήφθησαν για συνεργασία με λαθρέμπορους, είπε ο εισαγγελέας.

Συνηθισμένη είδηση που αφήνει αδιάφορη την ελληνική πολιτεία. Βεβηλώθηκε το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στην Κορυτσά, που βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης. Είχε καταστραφεί και το 1967 από τον Ενβέρ Χότζα, τον στενό φίλο του «δημοκράτη» Γλέζου. Όταν στο κέντρο της πόλης, με μόνιμη παρουσία της αστυνομίας, συμβαίνουν αυτά, σκεφθείτε τι τραβάνε οι Βορειοηπειρώτες στα χωριά.

Ρώσος πολιτικός επιστήμονας μιλά για τη μυστική συμφωνία ΗΠΑ-Ρωσίας ενάντια στον ISIS. Συμπεριλαμβάνει και το πώς έχουν «μοιράσει» και τη στρατιωτική συνεργασία με τους Κούρδους της Συρίας. Με την «Συμφωνία του Ευφράτη», η Ρωσία επιχειρεί δυτικά του ποταμού Ευφράτη και οι ΗΠΑ ανατολικά. Τους Κούρδους δυτικά εξοπλίζει και βοηθά η Ρωσία, τους ανατολικά προμηθεύουν με όπλα οι Αμερικανοί. Η κουρδική αυτονομία και στην Συρία δεδομένη, με τον Ερντογάν να βγάζει σπυράκια.

Πολύ θρησκευόμενοι οι τζιχαντιστές. Επειδή φοβούνται μην τους «κάψει» ο Αλλάχ ως μοιχούς, υποχρεώνουν κορίτσια να τους «παντρευτούν» για ένα βράδυ, τις «γλεντάνε» και το πρωί τις χωρίζουν. Και επειδή 150 γυναίκες αρνήθηκαν να γίνουν ερωτικές σκλάβες τους, εκτελέστηκαν. Αυτό τους το επιτρέπει ο Αλλάχ.

Καλλισθένης