Skip to main content

Καταργεί τα μεταμεσονύκτια δρομολόγια ο ΟΑΣΘ

Στην κατάργηση των μεταμεσονύκτιων δρομολογίων προχωράει από αύριο ο ΟΑΣΘ, με στόχο να πυκνώσει τα δρομολόγια κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Στην κατάργηση των μεταμεσονύκτιων δρομολογίων προχωράει από αύριο ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), με στόχο να πυκνώσει τα δρομολόγια κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, «με τα νέα προγράμματα βελτιώνονται οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες δια της βελτίωσης της συχνότητας εξυπηρέτησης στις περιόδους υψηλής ζήτησης, που επιτυγχάνεται με την αύξηση του αριθμού των πραγματοποιούμενων δρομολογίων στις ώρες αιχμής».

«Τέλος, γίνεται αναμόρφωση της διαδρομής και των δρομολογίων της γραμμής Νο 4, που πλέον, με δρομολόγια ανά μισή ώρα, θα συνδέει την Καλαμαριά και τις περιοχές της Ανατολικής Θεσσαλονίκης που θα διέρχεται μεταξύ τους και με βασικές αφετηρίες των ανατολικών περιοχών (Βούλγαρη, Χαριλάου, Κοιμητήρια, ΚΤΕΛ Χαλκιδικής), ενώ παράλληλα η γραμμή θα διέρχεται από στάσεις πολλών άλλων λεωφορειακών γραμμών (2,3,8,33,39,78)», υπογραμμίζει η ανακοίνωση.