Skip to main content

Καταρχήν συμφωνία ΠΑΟΚ με Μολέδο για εξάμηνο δανεισμό

Στους «ασπρόμαυρους» υπάρχει η πεποίθηση πως στο μεσοδιάστημα θα βρεθεί και η λύση με την Ιντερνασιονάλ, με την οποία έχει υπογράψει ο 30χρονος στόπερ

Σε προφορική συμφωνία με τον Βραζιλιάνο στόπερ του Παναθηναϊκού, Ροντρίγκο Μολέδο, έχει φτάσει ο ΠΑΟΚ. Μάλιστα, ο Μολέδο φαίνεται πως ετοιμάζει ήδη βαλίτσες για τη Θεσσαλονίκη.

Από εχθές, ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου, Λούμπος Μίχελ, μετέβη στην Αθήνα προκειμένου να συναντηθεί με τον εκπρόσωπο του παίκτη, κ. Διαμαντόπουλο. Οι δυο πλευρές φαίνεται πως έχουν συμφωνήσει για εξάμηνο δανεισμό του Βραζιλιάνου οπισθοφύλακα και το ζήτημα αναμένεται να οριστικοποιείται τις επόμενες ώρες. Μάλιστα, ο κ. Μίχελ κατευθύνεται για το ραντεβού με τον Τεχνικό Διευθυντή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, για να ολοκληρώσουν τις διαπραγματεύσεις της μετεγγραφής.

Στους «ασπρόμαυρους» υπάρχει η πεποίθηση πως στο μεσοδιάστημα θα βρεθεί και η λύση με την Ιντερνασιονάλ, με την οποία ο ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει προσύμφωνο συνεργασίας, με φόντο την επιστροφή του στην ομάδα της πατρίδας του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ μετράει 65 συμμετοχές και έξι γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.