Skip to main content

Καταγγελίες μέχρι και στη FIFA ετοιμάζει ο Ηρακλής

Μετά τα εξώδικα προς τους Γ. Βασιλειάδη, Σούπερ Λίγκα και ΕΠΟ, ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηρακλής ετοιμάζει και νέες καταγγελίες

Σε νέες καταγγελίες αναμένεται να προχωρήσει άμεσα το νομικό τμήμα του ΓΣ Ηρακλής, επιδιώκοντας τουλάχιστον την ηθική δικαίωση για τους δύο εξωαγωνιστικούς υποβιβασμούς της ομάδας, το 2011 και το 2017. Υπενθυμίζοντας ότι ήδη ο Γηραιός έχει στείλει εξώδικα στους Γ. Βασιλειάδη, στη Σούπερ Λίγκα και στην ΕΠΟ.

Το τελευταίο διάστημα εντελώς αθόρυβα ο σύλλογος έχει ξεκινήσει μία σειρά ενεργειών και καταγγελιών σχετικά με υποθέσεις που σχετίζονται με το ελληνικό ποδόσφαιρο και είχαν ως «θύμα» τον Γηραιό, όταν και οι «κυανόλευκοι» υποβιβάστηκαν σε χαμηλότερες κατηγορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το sdna.gr, οι «κυανόλευκοι» σκοπεύουν να φτάσουν μέχρι και τη FIFA ετοιμάζοντας ένα φάκελο στον οποίον θα αναλύουν όλα όσα έχουν γίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παράλληλα, από τον ΓΣ Ηρακλής παρακολουθούν τις εξελίξεις σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αρκετές ΠΑΕ σχετικά με την αδειοδότησή τους -όπως ο Παναθηναϊκός- και τη φημολογούμενη ελάφρυνση των ποινών.