Skip to main content

Καταγγελία ΠΑΟΚ για «στημένες» διαρροές από την ΕΡΑ για το οφσάιντ

«Οι δήθεν πληροφορίες από την ΟΥΕΦΑ για τη φάση του... οφσάιντ, όχι απλά δεν στέκουν, αλλά ρίχνουν λάδι στη φωτιά», λένε από τον «Δικέφαλο»

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με τα όσα ειπώθηκαν από τη συχνότητα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας σχετικά με το γκολ του Φερνάντο Βαρέλα στο επεισοδιακό ντέρμπι με την ΑΕΚ, στην Τούμπα, και εάν αυτό έπρεπε ή όχι να ακυρωθεί ως οφσάιντ.

Όπως τονίζουν από τον «Δικέφαλο», «ό,τι στημένες διαρροές μέσω του κρατικού ραδιοφώνου για δήθεν πληροφορίες από την UEFA για τη φάση του... οφσάιντ, όχι απλά δεν στέκουν, αλλά ρίχνουν λάδι στη φωτιά μιας έτσι κι αλλιώς τεταμένης κατάστασης».

«Ο καθένας μας μπορεί να χρησιμοποιήσει "φίλους" για εξυπηρετήσεις, αλλά ας μη γελοιοποιούμε μέσα και θεσμούς. Σιγά μην είπε η UEFA και αν δόθηκαν σωστά τα κόρνερ...», συμπληρώνουν και καταλήγουν: «Η πραγματικότητα από στημένες διαρροές δήθεν "αξιωματούχων" της UEFA, δεν μπορεί να αλλοιωθεί και φυσικά κανείς δεν θα βρει πηγή να εκτεθεί με άποψη εναντίον πεντακάθαρου γκολ».

Ο ΠΑΟΚ, μάλιστα, προτίθεται να προβεί σε καταγγελία για τις διαρροές αυτές.