Skip to main content

Κατάληψη «Μαυραετών» στις Σέρρες για το τοπικό ντέρμπι!

Η «κάθοδος των μυρίων» αναμένεται το απόγευμα της Κυριακής στις Σέρρες, αφού οι οπαδοί της Δόξας Δράμας θα εκδράμουν μαζικά στη γειτονική πόλη για το τοπικό ντέρμπι με τον Πανσερραϊκό.
Η «κάθοδος των μυρίων» αναμένεται το απόγευμα (3μμ) της Κυριακής στις Σέρρες, αφού οι οπαδοί της Δόξας Δράμας θα εκδράμουν μαζικά στη γειτονική πόλη για το τοπικό ντέρμπι της Β΄ Εθνικής, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, ενισχύοντας τους «Μαυραετούς».

Η Δόξα κορυφώνει σήμερα την προετοιμασία της, με τον Κώστα Βασιλακάκη να έχει μοναδικό πρόβλημα την απουσία του Σενεγαλέζου μέσου Ν’ ντούρ, που βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας για τραυματισμό στον τετρακέφαλο.

«Δεν υπάρχει εύκολο ή δύσκολο παιχνίδι στην κατηγορία μας.  Βλέπετε τι γίνεται στους αγώνες έως τώρα…  Εμείς κατεβαίνουμε σε κάθε αγώνα για τη νίκη και το ίδιο θα κάνουμε και την Κυριακή στις Σέρρες!», είπε στη Voria.gr ο προπονητής της δραμινής ομάδας Κ. Βασιλακάκης –που ως παλιός παίκτης της Δόξας έχει ζήσει έντονα την ατμόσφαιρα στα παιχνίδια των δύο ομάδων, όταν μάλιστα αγωνίζονταν στην Α΄ Εθνική…

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός έχει παραχωρήσει 1.100 εισιτήρια στη Δόξα Δράμας (κατόπιν αιτήματος της διοίκησής της), αλλά στις Σέρρες θα βρεθούν αρκετοί περισσότεροι Δραμινοί, που είτε διαμένουν στην πόλη είτε θα προσέλθουν απευθείας στα εκδοτήρια, για να εξασφαλίσουν την είσοδό τους στο γήπεδο.