Skip to main content

Καταδρομική επίθεση με βαριοπούλες σε ΕΛΤΑ και στον ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα

Οι κουκουλοφόροι που χτύπησαν ταυτόχρονα σε ΕΛΤΑ και γραφεία ΣΥΡΙΖΑ, μέσα σε 30 δευτερόλεπτα έσπασαν τις τζαμαρίες και στα δύο γραφεία.

Σε επίθεση με βαριοπούλες σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στον Ταύρο, αλλά και στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ακριβώς απέναντι, προχώρησε ομάδα κουκουλοφόρων τις 3 το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ γύρω στις 3 τα ξημερώματα ομάδα κουκουλοφόρων αποτελούμενη από 5 με 6 άτομα, με βαριοπούλες στα χέρια, πραγματοποίησε καταδρομική επίθεση στον Ταύρο, χτυπώντας το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ και τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονται ακριβώς απέναντι.

Οι κουκουλοφόροι που χτύπησαν ταυτόχρονα σε ΕΛΤΑ και γραφεία ΣΥΡΙΖΑ, μέσα σε 30 δευτερόλεπτα έσπασαν τις τζαμαρίες και στα δύο γραφεία και εξαφανίστηκαν.

Οι κάτοικοι αντιλήφθηκαν ότι κάτι συνέβαινε από το θόρυβο, ενώ τη δράση των κουκουλοφόρων αντιλήφθηκε και περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. που τυχαία περνούσε από την περιοχή.

Εν τω μεταξύ,  στις 4 περίπου τα ξημερώματα, άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό αποτελούμενο από γκαζάκια σε υποκατάστημα τράπεζας στους Αμπελόκηπους, επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας.