Skip to main content

Καταδίωξης συνέχεια για τον Άρη,3-0 την Καλλιθέα στο «Βικελίδης» (vid)

Οι «κιτρινόμαυροι» πήραν μια εύκολη νίκη εναντίον της αθηναϊκής ομάδας και συνεχίζουν το κυνήγι με στόχο να πιάσουν τις θέσεις ανόδου

Τη νίκη με 3-0 κατέκτησε ο Άρης εναντίον της Καλλιθέας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 25η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στην 3η θέση με 59 βαθμούς καταδιώκοντας τη 2η Λαμία που έχει 62 και τον 1ο Απόλλωνα Σμύρνης που έχει 65.

Οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους ώστε να κυριαρχήσουν στην αναμέτρηση και στο 8΄έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθούν όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Τάτου και κεφαλιά του Σόουζα, ο Μιχελής απέκρουσε σώζοντας την εστία του.

Ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να προηγούνται όταν ο Ντούνης με εξαιρετικό πλασέ εντός περιοχής νίκησε τον Μιχελή για το 1-0. Μάλιστα τόσο ο ίδιος του όσο και οι συμπαίκτες του αφιέρωσαν το γκολ στον μεγάλο άτυχο, Δημήτρη Ανάκογλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης μπήκε δυνατά με στόχο να καθαρίσει την υπόθεση νίκη και στο 49΄είχε δοκάρι μετά από σουτ του Τάτου ενώ στο 54΄κατάφερε να σκοράρει όταν ο Τζανακάκης με αριστοτεχνικό πλασέ εκτός περιοχής νίκησε τον Μιχελή για το 2-0.

Οι «κιτρινόμαυροι» συνέχισαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι και στο 71΄έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν οι αμυντικοί της Καλλιθέας απομάκρυναν πάνω στη γραμμή την προσπάθεια του Καπνίδη ενώ επτά λεπτά αργότερα ήρθε ακόμη ένα γκολ όταν ο Σόουζα με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μιχελή για το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Κωστένογλου): Διούδης, Τζανακάκης, Μπούρμπος, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Γκαρσία, Ρόβας, Ντούνης, Τάτος (Μιλούνοβιτς 57΄), Παυλίδης (Μακουτά 76’ ), Ίλιτς (Καπνίδης 57΄).

Καλλιθέα (Σταθόπουλος): Μιχελής, Λεβέντης, Σταματόπουλος, Πάτας, Ντιακιτέ, Σταματάκος, Καντέ (Γκίνη 54΄), Τσίπρας, Μπέλης (Ταμπάκης 67΄, Μάκο 78΄), Συριόπουλος, Ολιβέιρα.