Skip to main content

Καταδίωξη Σκοπιανού διακινητή μεταναστών στην Εγνατία Οδό

Δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα - Λίγο μετά ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, αλλά συνελήφθη

Χειροπέδες σε έναν 32χρονο υπήκοο ΠΓΔΜ, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 12 μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν, πέρασαν χθες το πρωί στην Καβάλα αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

Αναλυτικότερα, στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης (πλησίον διοδίων Μουσθένης), οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 32χρονο οδηγό Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από αυτούς.  

Λίγο πιο κάτω, ο δράστης ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος μετέφερε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα 12 μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.