Skip to main content

Καταδίωξη με ένα νεκρό στην Εθνική Οδό -Οδηγός εμβόλισε περιπολικά

Περιπολικά της αστυνομίας προσπάθησαν να σταματήσουν επικίνδυνο οδηγό που κινούνταν ανάποδα στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Κινηματογραφική καταδίωξη σημειώθηκε το πρωί στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας με ένα νεκρό, τρακαρισμένα περιπολικά.

Περιπολικά της αστυνομίας προσπάθησαν να σταματήσουν επικίνδυνο οδηγό που κινούνταν ανάποδα στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το το lamiareport.gr αυτοκίνητο με σπασμένο παρμπρίζ και με οδηγό σε έξαλλη κατάσταση, δεν υπακούσε στις εντολές των αστυνομικών. Τους πετούσε αντικείμενα από το αυτοκίνητο, ενώ όσες φορές τον πλησίασαν προσπάθησε να εμβολίσει τα περιπολικά.

Ο οδηγός πέρασε τα διόδια της Μαυρομαντήλας και της Αγίας Τριάδας ανάποδα, σπάζοντας τις μπάρες.



Στο ύψος των Θερμοπυλών ο καταδιωκόμενος οδηγός σταμάτησε για λίγο και όλα έδειχναν ότι η καταδίωξη τελειώνει, άλλα όταν πλησίασαν τα περιπολικά, εκείνος έφυγε και πάλι.

Ακολούθησε για πολλά χιλιόμετρα καταδίωξη και τελικά πριν τα διόδια της Τραγάνας οι αστυνομικοί έκλεισαν το δρόμο με περιπολικά και φορτηγά.

Ο οδηγός που κινούταν ανάποδα δεν σταμάτησε και έπεσε πάνω σε δυο περιπολικά και ένα φορτηγό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τραυματίστηκε ο οδηγός του φορτηγού, ενώ ο οδηγός του αυτοκίνητου που κινούταν ανάποδα, έχει εγκλωβιστεί μέσα στο αυτοκίνητο και ειναι νεκρός.