Πέμπτη 19 Απριλίου 2018
x

ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΛΑΘΡΟΔΙΑΚΙΝΗΤΗ - ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ 8 ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ

Καταδίωξη στην Επ. Οδ. Χαλάστρας – Κυμίνων κατά την οποία το όχημα εξετράπη της πορείας του και έπειτα από πεζή καταδίωξη συνελήφθη ο 52χρονος

Στον εντοπισμό και τη σύλληψη μέλους συμμορίας που ενέχεται στην παράνομη μεταφορά αλλοδαπών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 52χρονο αλλοδαπό σε βάρος του οποίου, καθώς και σε βάρος δυο συνεργών του που αναζητούνται, σχηματίσθηκε δικογραφία.

Χθες το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών (ύψος Γαλλικού ποταμού), αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης εντόπισαν το αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου, προκειμένου να αποφύγει επικείμενο έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα επιχειρώντας να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη στην Επαρχιακή Οδό Χαλάστρας – Κυμίνων κατά την οποία το όχημα εξετράπη της πορείας του και έπειτα από πεζή καταδίωξη συνελήφθη ο 52χρονος οδηγός, ο οποίος προέβαλε σθεναρή αντίσταση.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που επέβαιναν ο συλληφθείς και έτερος συνεργός, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά 8 αλλοδαπών, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

Από την έρευνα προέκυψε ότι, οι αλλοδαποί  είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα από την ελληνοτουρκική μεθόριο και για τη μεταφορά τους θα κατέβαλαν κατά την άφιξή τους στην Αθήνα, το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ έκαστος.

Κατασχέθηκε το όχημα ως μέσο μεταφοράς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ