Skip to main content

Καταδίωξη 35χρονου μοτοσικλετιστή σην περιοχή της Τούμπας

Πραγματοποιούνται συστηματικά αστυνομικοί έλεγχοι για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας. Κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν 22 άτομα

Στη σύλληψη 22 ατόμων και στη βεβαίωση 13 παραβάσεων, προχώρησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποίησαν ελέγχους, στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Αναλυτικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν:

·    3 άτομα για περιπτώσεις κλοπών.

·    5 άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.

·    7 άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Μεταξύ αυτών και 35χρονος άντρας, ο οποίος κινούμενος με δίκυκλη μοτοσικλέτα στην περιοχή της Τούμπας, δεν σταμάτησε σε ηχητικά και φωτεινά σήματα αστυνομικών ομάδας “Ζ” για τη διενέργεια ελέγχου. Αντιθέτως ανέπτυξε ταχύτητα και προκειμένου να διαφύγει παραβίασε ερυθρό σηματοδότη, ενώ κινήθηκε σε αντίθετα ρεύματα κυκλοφορίας διαφόρων οδών της ευρύτερης περιοχής. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης, ενώ από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι το συγκεκριμένο δίκυκλο είχε αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο.

·    3 άτομα για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα.

·    2 άτομα διότι στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη διαμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

·    1 άτομο για παράβαση του Νόμου περί Όπλων.

·    1 άτομο για παράβαση Κ.Ο.Κ. Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Β’ Τμήματος Τροχαίας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν 41χρονο ημεδαπό, διότι την 02-09-2015, έπειτα από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα, εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος χωρίς να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.

Επιπρόσθετα, βεβαιώθηκαν 13 παραβάσεις για κατ’ εφαρμογή του Νόμου περί εκδιδομένων επ΄αμοιβή προσώπων.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.