Skip to main content

Καταδικαστική ισοπαλία για Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο με τη Βέροια (vid)

Οι κυανόλευκοι έμειναν για πέμπτη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη και παραμένουν καθηλωμένοι στον βυθό της βαθμολογίας με μόλις 8 βαθμούς

Ισόπαλος με 1-1 αναδείχθηκε ο Ηρακλής κόντρα στη Βέροια στο Καυτανζόγλειο Στάδιο για την 17η αγωνιστική της Super League.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Γηραιός βρίσκεται στην 16η και τελευταία θέση του πρωταθλήματος με μόλις 8 βαθμούς ενώ αντίθετα η Βασίλισσα βρίσκεται στην 14η θέση με 13.

Ο Ηρακλής προσπάθησε από την αρχή του αγώνα να επιβάλει τον ρυθμό του και στο 10΄έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία της αναμέτρησης όταν ο Καντιμοίρης έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Περόνε.

Η πρώτη καλή στιγμή για τη Βέροια που πήρε σιγά σιγά τον έλεγχο της αναμέτρησης πραγματοποιήθηκε στο 23΄όταν ο Σαρπόνγκ έκανε ωραία κίνηση και σουτ αλλά η μπάλα πέρασε εκτός εστίας.

Με πρωταγωνιστή ξανά τον Περόνε, ο Γηραιός είχε δύο ακόμη ευκαιρίες πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου αλλά τόσο στο 40΄όσο και στο 44΄δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Καντιμοίρη.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής ευτύχησε να προηγηθεί όταν στο 50΄μετά από εκτέλεση φάουλ του Μοντέιρο, τόσο ο Καντιμοίρης όσο και η αμυντικοί των φιλοξενουμένων δεν κατάφεραν να απομακρύνουν την μπάλα και έτσι ο Στάμου με κεφαλιά πέτυχε το 1-0.

Η απάντηση της Βέροιας όμως ήταν άμεση καθώς στο 59΄μετά από σέντρα και κεφαλιά του Ρούσσου, η μπάλα στρώθηκε στον Λινάρδο και αυτός με συρτό σουτ νίκησε τον Χουάντερσον για το 1-1.

Στο 66΄οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ανακτήσουν το προβάδισμά τους όταν ο Δώνης αστόχησε από θέση βολής ενώ πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της Βασίλισσας για να απειλήσει αλλά ο Χουάντερσον απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ το σουτ του Σαρπόνγκ.

Η τελευταία καλή ευκαιρία της αναμέτρησης ανήκε στον Ηρακλή όταν στο 81΄ο Καντιμοίρης απέκρουσε το πλασέ του Λεοζίνιο ενώ και πάλι ο Έλληνας τερματοφύλακας έσωσε την εστία του όταν απέκρουσε σε κόρνερ εν συνεχεία το σουτ του Μοντέιρο.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Παντελίδης): Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Ρούσσος (Καραγκούνης 71′), Τζανετόπουλος, Στάμου, Δώνης, Αγγελόπουλος, Λεοζίνιο (Λουκίνας 81′), Πασάς (Γροντής 68′), Μοντέιρο, Περόνε.

Βέροια: (Γράφας): Καντιμοίρης, Μαλόν, Ασίγκμπα, Καλί, Βασιλαντωνόπουλος, Μπαλάφας, Τομάς (Κάλβο 71′), Μπελαΐντ (Άρτσε 46′), Σαρπόνγκ (Μελίσσης 86′), Λινάρδος, Καπετάνος.