Skip to main content

Καταδικάστηκε ο 43χρονος επιδειξίας των Αμπελοκήπων

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της «πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις» - Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο στον 43χρονος ο οποίος συνελήφθη για επίδειξη των γεννητικών του οργάνων, έξω από σχολείο στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της «πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις».

Η δίκη ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή αλλά διακόπηκε έτσι ώστε να κληθούν να καταθέσουν οι δύο μάρτυρες που τον είδαν να στέκεται όρθιος σε στάση λεωφορείου, έξω από το σχολείο, και να αυνανίζεται την ώρα που σχολούσαν οι ανήλικοι μαθητές και μαθήτριες. Όπως και έγινε.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης έξω από σχολικό συγκρότημα, όπου στεγάζονται νηπιαγωγείο και δημοτικό σχολείο, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης (δείτε εδώ). Ύστερα από καταγγελίες διερχόμενων πολιτών επενέβη η αστυνομία που συνέλαβε τον 43χρονο επί τόπου.