Skip to main content

Καταδικάστηκε 42χρονος αγρότης για ασέλγεια στα δύο ανήλικα παιδιά του

Ποινή κάθειρξης 13 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σε έναν 42χρονο αγρότη για την σεξουαλική κακοποίηση των δύο παιδιών του.

Συνολική ποινή κάθειρξης 13 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σ' έναν 42χρονο αγρότη ο οποίος κρίθηκε ένοχος για την σεξουαλική κακοποίηση των δύο παιδιών  του, στην  Άρνισσα Πέλλας. Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε για το αδίκημα της "αποπλάνησης ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε το 12ο έτος της ηλικίας του, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση" ενώ δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Η έφεση του δεν είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής κι έτσι επέστρεψε στη φυλακή όπου παρέμενε προφυλακισμένος τους τελευταίους 17 μήνες. Στην απολογία αρνήθηκε την κατηγορία επιρρίπτοντας ευθύνες στα δύο παιδιά του ενώ τα  θύματα της σεξουαλικής κακοποίησης , μέσω παιδοψυχολόγου, δήλωσαν στις αρχές ότι ασελγούσε επανειλημμένα εις βάρος τους. Η 33χρονη μητέρα ενημέρωσε την αστυνομία όταν αντιλήφθηκε τι συμβαίνει.

Κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου, το ζευγάρι απέκτησε τρία παιδιά, ηλικίας 11, 9 και 8 χρονών (σήμερα), αλλά χώρισε επειδή ο σύζυγος ασκούσε ενδοοικογενειακή βία και βρισκόταν σε διάσταση μέχρι να εκδοθεί το συναινετικό διαζύγιο. Ο 42χρονος έπαιρνε τα δύο μικρότερα παιδιά κάθε Παρασκευή ,τα φιλοξενούσε σπίτι του, ενώ τα επέστρεφε στη μητέρα ,το βράδυ της Κυριακής .

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τις νυχτερινής ώρες της 2ας με 3η Σεπτεμβρίου 2014, εντός της οικίας του, στην Αρνισσα Πέλλας, οδήγησε το κορίτσι και το αγόρι, (τότε) ηλικίας 6 και 7 χρονών αντίστοιχα, στο κρεβάτι του για να κοιμηθούν μαζί του. Εκεί χάιδευε στα γεννητικά όργανα την κόρη του και τη φίλησε στο πρόσωπο και στο λαιμό  με ερωτική διάθεση, παρά τις διαμαρτυρίες της.

Παράλληλα, αφαίρεσε το εσώρουχο του γιου του, την ώρα που κοιμόταν, και χάιδευε το γεννητικό του μόριο προς ικανοποίηση τις γενετήσιας επιθυμίας του. Όπως προέκυψε, τα ίδια έκανε και στο παρελθόν ανά τακτά χρονικά διαστήματα , όποτε τα παιδιά του διανυκτέρευαν στο σπίτι του, αποσπώντας την εχεμύθεια της ανήλικης κόρης του με απειλές άσκησης βίας σε βάρος της μητέρας της.