Skip to main content

Καταχειροκροτήθηκε ο Καραμανλής στη Θεσσαλονίκη(φωτο+vid)

Ο πρώην πρωθυπουργός είναι σε εκδήλωση που διοργανώνεται προς τιμήν του Πόντιου κοσμοναύτη Θεόδωρου Γιουρτσίχιν - Γραμματικόπουλου.

Kαταχειροκροτούμενος έφτασε στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης στις 12:30 σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, για να παραστεί εκδήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Σάββα Αναστασιάδη, που διοργανώνεται προς τιμήν του Πόντιου κοσμοναύτη Θεόδωρου Γιουρτσίχιν - Γραμματικόπουλου.

Το «παρών» στην εκδήλωση δίνει σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, καθώς και η ηγεσία και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, ενώ στο Βασιλικό Θέατρο έσπευσαν και αρκετοί ευρωβουλευτές και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας εκπροσωπεί στην εκδήλωση η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου, ενώ στην εκδήλωση παρευρίσκονται επίσης στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και της Εκκλησίας, αθλητές, επιστήμονες και στελέχη Ποντιακών Σωματείων.

«Τιμούμε σήμερα ένα πρότυπο της αριστείας», είπε ο βουλευτής Σάββας Αναστασιάδης ανοίγοντας την εκδήλωση, αναφερόμενος στον κ. Γιουρτσίχιν. Αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, ο βουλευτής είπε ότι ο Θεόδωρος Γιουρτσίχιν-Γραμματικόπουλος αποτελεί πρότυπο ανδρείας, περηφάνειας και αγώνα και ότι «στο πρόσωπό του τιμούμε τους Έλληνες όλου του κόσμου».Όπως είπε, αυτός αποτελεί πρότυπο ανδρείας, περηφάνειας και αγώνα και «στο πρόσωπό του τιμούμε τους Έλληνες όλου του κόσμου».