Skip to main content

Κασίροφ: «Μεγάλη πρόκληση για μένα ο Άρης»

Τις πρώτες δηλώσεις του σαν καλαθοσφαιριστής του Άρη έκανε ο Ανατόλι Κασίροφ στην επίσημη ιστοσελίδα των «κιτρινόμαυρων».

 

Μεγάλη πρόκληση αποτελεί ο Άρης για τον Ανατόλι Κασίροφ ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Θεσσαλονικείς. Αμέσως μετά έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα των «κιτρινόμαυρων».
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις: 
 
«Αποτελεί μεγάλη πρόκληση για μένα το γεγονός ότι ήρθα να αγωνιστώ σε μια ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία και σε ένα Σύλλογο που τον γνωρίζουν όλοι. Είναι εξίσου σημαντικό για μένα να παίξω με τον Άρη στα πλέι οφ και να συμμετέχω στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα αρχής γενομένης από τον αγώνα του Σαββάτου με το Μαρούσι στην έδρα μας. Από εκεί και πέρα θα βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».
 
Για τους συμπαίκτες και τους προπονητές του: «Έχω ακούσει ότι τόσο οι συμπαίκτες μου όσο και οι προπονητές μου είναι πολύ καλοί και πολύ συνεργάσιμοι και θα με βοηθήσουν να προσαρμοστώ όσο πιο γρήγορα γίνεται. Μου έχουν πει ότι οι φίλαθλοι του Άρη αγαπούν και στηρίζουν την ομάδα μας σε κάθε της προσπάθεια. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν είναι εκπληκτική και περιμένω να την απολαύσω στον πρώτο μου εντός έδρας αγώνα».