Skip to main content

Καρυπίδης στους παίκτες του Άρη: Μας αδίκησε ο διαιτητής, αλλά η εμφάνισή μας ήταν κακή

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη μίλησε στους παίκτες τονίζοντας ότι, παρότι ο Ούγγρος διαιτητής «αδίκησε την ομάδα», δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα τους στην Τούμπα

Στον απόηχο της ήττας στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, βρέθηκε σήμερα το πρωί στην προπόνηση των κιτρινόμαυρων, όπου είχε τετ α τετ με τους παίκτες της ομάδας και τον προπονητή, Άλαν Πάρντιου.

Μιλώντας στο ποδοσφαιρικό τμήμα, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για την εμφάνιση στο χθεσινό ντέρμπι, τονίζοντας ότι υπήρχε έλλειψη πάθους και μαχητικότητας. «Δεν είχατε πάθος και μαχητικότητα, περίμενα πολύ καλύτερη εμφάνιση», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ στάθηκε και στη διαιτησία.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη σημείωσε ότι «ο Ούγγρος διαιτητής αδίκησε την ομάδα» και πως «δίκαια φωνάζουν οι κιτρινόμαυροι για επιθετικό φάουλ στη φάση του γκολ» του Δικεφάλου. Πάντως, τους είπε πως πρέπει «να μάθουν να κερδίζουν και τους διαιτητές».

«Ναι μεν ο διαιτητής δεν ήταν καλός, μας αδίκησε, ειδικά στο γκολ υπάρχει φάουλ, το οποίο δεν έπρεπε να μετρήσει, αλλά πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε και τους διαιτητές. Έχουμε αποδείξει ότι όταν παίζουμε σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες μπορούμε να κερδίζουμε και τους διαιτητές», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, είπε πως «στα ντέρμπι φαίνεται το "μέταλλο"», ενώ ζήτησε από τους παίκτες να βγάλουν αντίδραση στη συνέχεια του πρωταθλήματος. «Δεν μας ικανοποιούν μόνο οι νίκες με Παναιτωλικό ή Λαμία… Μια μεγάλη ομάδα δείχνει το μέταλλο της με τις νίκες στα ντέρμπι. Αυτές δείχνουν τον χαρακτήρα της μεγάλης ομάδας, οπότε δεν είναι δυνατόν να ξαναδούμε μια τέτοια εμφάνιση», υπογράμμισε και κατέληξε: «Περιμένω αντίδραση άμεσα από το ματς της Κυριακής, μην επαναπαύεστε στα μεγάλα σας συμβόλαια».

Ακολούθως, ο Θ. Καρυπίδης συνομίλησε με τον Άλαν Πάρντιου.