Skip to main content

Καρφιά Νικηφορίδη με φωτογραφίες πριν την ανάπλαση της Νέας Παραλίας

Ο αρχιτέκτοντας αναφέρει ότι ο δήμαρχος δεν συνήλθε από την επιτυχία και αποδοχή της ανάπλασης και του «βγαίνει» καθημερινά.

Ολομέτωπη επίθεση κάνει ο Πρόδρομος Νικηφορίδης, ένας εκ των αρχιτεκτόνων της ανάπλασης της Νέας Παραλίας, στον Γιάννη Μπουτάρη, μετά τη χθεσινή απόφαση του δημοτικού συμβουλίου υπέρ της τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων σε τέσσερα από τα οκτώ περίπτερα της Νέας Παραλίας.

Έχοντας αφήσει σήμερα ανοιχτό το ενδεχόμενο οι «Φίλοι της Νέας Παραλίας» να προσφύγουν κατά της απόφασης του δήμου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (δείτε εδώ), ο κ. Νικηφορίδης «ξαναχτυπά» αυτή τη φορά μέσω facebook, αφήνοντας αιχμές κατά του δημάρχου για εμμονή κατά της Νέας Παραλίας λόγω της επιτυχίας και της αποδοχής του έργου.

Συγκεκριμένα, ο αρχιτέκτονας γύρισε κάποια χρόνια πριν και ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό παλιές φωτογραφίες από τη Νέα Παραλία πριν την ανάπλαση της και σχολίασε: «Όταν ο κύριος Δήμαρχος καταψήφιζε τη μελέτη της Νέας Παραλίας είχε λόγους. Προτιμούσε αυτό που βλέπετε σε αυτές τις εικόνες, την υποβάθμιση. Έκτοτε δεν συνήλθε από την επιτυχία και αποδοχή της ανάπλασης και του "βγαίνει" καθημερινά. Το κακό είναι ότι την πληρώνουμε όλοι...και οι Δημοτικοί του Σύμβουλοι που δεν έχουν βέβαια κανένα περιθώριο διαφωνίας. Ξέρετε εσείς».