Skip to main content

Καρατζαφέρης: «Ρυθμιστής ο ΛΑ.Ο.Σ.»

«Ευπρεπής ο Παπανδρέου αλλά δεν μπορεί να ελέγξει το βαθύ ΠΑ.ΣΟ.Κ» τόνιζε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.
Την εκτίμηση ότι με τις εκλογές της Κυριακής «θα αλλάξει ο πολιτικός χάρτης της χώρας και οι πατριωτικές δυνάμεις θα γίνουν ρυθμιστές του πολιτικού γίγνεσθαι» εξέφρασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, κατά την ομιλία του σε προεκλογική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Καρατζαφέρης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ότι «το βάζει στα πόδια και κάνει πρωθυπουργό τον Παπανδρέου».

Για τον κ. Παπανδρέου είπε ότι είναι ευπρεπής αλλά δεν θα μπορέσει να ελέγξει το «βαθύ ΠΑΣΟΚ» για το οποίο επισήμανε ότι ήδη άρχισε να μοιράζει έργα πριν ακόμη αναλάβει την εξουσία. Απευθυνόμενος στις γειτονικές χώρες ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν την παραχάραξη της ιστορίας και των συνόρων της Ελλάδας.

«Η Ελλάδα πρέπει να είναι ισχυρή και όχι αναξιοπρεπής», παρατήρησε. Για την επιλογή του να θέσει υποψηφιότητα στο νομό Ροδόπης είπε ότι το έκανε γιατί στην Κομοτηνή βρίσκεται το προξενείο της Τουρκίας και με αυτή του την κίνηση της λέει «εδώ είναι ακόμα Ελλάδα. Δεν παραδινόμαστε».