Skip to main content

Καρατζαφέρης – Ψωμιάδης σε κοινή εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη

Ο «πατριωτικός δεξιός χώρος» συσπειρώνεται με το βλέμμα στραμμένο στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.Το φλερτ Γιώργου Καρατζαφέρη και Παναγιώτη Ψωμιάδη

Άλλη μια συνέχεια στην επιχείρηση επανασυσπείρωσης του «πατριωτικού δεξιού χώρου», αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα αύριο, τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας.

Το φλερτ Γιώργου Καρατζαφέρη και Παναγιώτη Ψωμιάδη συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και μπορεί επισήμως να φέρονται απλώς ως καλοί φίλοι και με αμοιβαία εκτίμηση, ωστόσο οι συχνές κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους παραπέμπουν σε πολιτικές εξελίξεις.

Η αυριανή εκδήλωση στο Porto Palace (19.00'), με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη, θα έχει και παρέμβαση – χαιρετισμό του πρώην περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη και θα έχει ενδιαφέρον όχι μόνο όσα ειπωθούν από τους δύο, αλλά κυρίως οι παρουσίες.

Η εκδήλωση της Θεσσαλονίκης έρχεται σε συνέχεια της κοινής παρουσίας των δύο ανδρών στην κοπή της πίτας του ΛΑΟΣ στην Αθήνα, αλλά και της κινητικότητας από την πλευρά του κ. Ψωμιάδη, με συνεχείς δημόσιες εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, έπειτα από μια περίοδο αποχής από τα κοινά και τον οριστικό (;) «χωρισμό» από τη ΝΔ.

Στην πρόσκληση της εκδήλωσης της Θεσσαλονίκης άλλωστε γίνεται λόγος για επανεκκίνηση του πατριωτικού χώρου, στην οποία πρέπει να είναι όλοι παρόντες...

Ο κ. Ψωμιάδης πάντως μέσω συνεργατών του έλεγε ότι με την παρουσία του στην αυριανή εκδήλωση ανταποκρίνεται στην πρόσκληση ενός καλού φίλου και όχι σε κάποια εκστρατεία συσπείρωσης του πατριωτικού δεξιού χώρου.

Πάντως, ο ίδιος δεν αρνείται ότι έχει αναλάβει τέτοια πρωτοβουλία για τη συσπείρωση των δυνάμεων του συγκεκριμένου χώρου, που προφανώς ως στόχο έχει τις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Καρατζαφέρης και Ψωμιάδης εξάλλου είναι σχεδόν βέβαιο ότι δε θα μείνουν έξω από το χορό των επόμενων εθνικών εκλογών. Το ερώτημα είναι αν θα πορευτούν «χέρι – χέρι».