Skip to main content

Καραθανασόπουλος: Δεν συμφωνούμε με τις προτάσεις κυβέρνησης και ΝΔ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, σημείωσε ότι η κυβέρνηση θέλει να συγκαλύψει την επικίνδυνη κατάσταση στην Υγεία.

Δεν συμφωνούμε με το πολιτικό σκεπτικό ούτε της πρότασης της κυβέρνησης ούτε της ΝΔ ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος, και ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του, χωρίς να τρέφει αυταπάτες, ζητά να ερευνηθούν όλες οι πτυχές χωρίς χρονικό περιορισμό μέχρι και σήμερα.

Ο κ. Καραθανασόπουλος σημείωσε ότι η κυβέρνηση θέλει να συγκαλύψει την επικίνδυνη κατάσταση στην Υγεία καθώς και αυτή βαδίζει στην ίδια ρότα με τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να αποπροσανατολίσει το λαό ότι για την κρίση δεν φταίει το καπιταλιστικό σύστημα που είναι αυτό που τη γεννά, αλλά πως φταίνε τα σκάνδαλα, προσθέτοντας ότι η σήψη και η διαφθορά είναι παιδιά του συστήματος.

Ο κ. Καραθανασόπουλος επισήμανε επίσης ότι η αποδοχή της λογικής της βιωσιμότητας του συστήματος και του κόστους οφέλους αποτελεί το υπόβαθρο της εμπορευματοποίησης της Υγείας και το υπόβαθρο για την ανάπτυξη της διαφθοράς και της διαπλοκής.