Skip to main content

Καραπαπάς: Περιμέναμε μία συγγνώμη, ξέφυγαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ (vid)

Ο διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού τόνισε πως ο Όσκαρ Γκαρθία δέχθηκε «πολύ δυνατό χτύπημα στο πρόσωπο από κλειστό ρολό ταμειακής μηχανής»

Τη δική του εκδοχή αναφορικά με όλα όσα εκτιλύχθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας επιφέροντας τον τραυματισμό του προπονητή του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρθία έδωσε στην κάμερα της ΕΡΤ, ο Κώστας Καραπαπάς.

Ο διευθυντής Επικοινωνίας των «ερυθρολεύκων» υπογράμμισε πως οι Πειραιώτες περίμεναν μία «συγγνώμη» από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ σχετικά με τον τραυματισμό του κ. Γκαρσία τονίζοντας πως ο Καταλανός τεχνικός δέχθηκε «πολύ δυνατό χτύπημα στο πρόσωπο από κλειστό ρολό ταμειακής μηχανής».

Μάλιστα, το στέλεχος των πρωταθλητών Ελλάδος άφησε αιχμές αναφορικά με συμβάντα που όπως δήλωσε έλαβαν χώρα εκτός του αγωνιστικού χώρου, στις σουίτες και τα αποδυτήρια του γηπέδου αναφέροντας χαρακτηριστικά πως οι «άνθρωποι του ΠΑΟΚ ξέφυγαν», τόνισε πως δεν έκλεισε το φύλλο αγώνος ακόμη ενώ ανέφερε πως θα μεταβούν άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδος στο νοσοκομείο για να επισκεθούν τον προπονητή της ομάδας.