Skip to main content

Καράογλου: Ο κ. Τσίπρας προσέβαλε για πολλοστή φορά τη Θεσσαλονίκη

Ο βουλευτής της ΝΔ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι χρησιμοποιεί τη Θεσσαλονίκη εκ νέου ως μέσο για την πολιτική του επιβίωση.

Δριμεία κριτική κατά του Αλέξη Τσίπρα ασκεί ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ Θεόδωρος Καράογλου για την παρουσία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη αλλά και τα όσα δήλωσε μετά τη συνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης. 

«Εάν υπήρχε … ψεματόμετρο, φέτος θα το είχε τερματίσει!» τόνισε ο βουλευτής αναφερόμενος στον πρωθυπουργό.
 
«Σε μια ακόμη προεκλογική του φιέστα ο κ. Τσίπρας προσέβαλε για πολλοστή φορά τη Θεσσαλονίκη, χρησιμοποιώντας την εκ νέου ως μέσο για την πολιτική του επιβίωση. Όλα για την εξουσία! Χωρίς ίχνος ντροπής, καμία αξιακή αναστολή και καμία διάθεση αυτοκριτικής, ο πρωθυπουργός των δυο μνημονίων που βλέπει γύρω του μονάχα χαμογελαστά πρόσωπα, της κατακρεούργησης μισθών και συντάξεων, αλλά και της κατάρρευσης της αγοράς εργασίας, υπόσχεται και πάλι τα πάντα στους πάντες» υπογράμμισε ο ίδιος. 
 
Κατηγόρησε ακόμα τον κ. Τσίπρα ότι «απροκάλυπτα επιχείρησε να … χαϊδέψει αυτιά και χτύπησε φιλικά την πλάτη των παραγωγικών φορέων της πόλης αναζητώντας το τέλειο άλλοθι για το έγκλημα που διαπράττει εις βάρος της χώρας, της λογικής, της πολιτικής αξιοπιστίας, μα και της αξιοπρέπειας των Θεσσαλονικέων».
 
Ανέφερε ακόμα: «φέτος, εάν πραγματικά θέλει να πρωτοτυπήσει, δεν θα πρέπει να υποσχεθεί. Αλλά, είτε να εφαρμόσει το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και το παράλληλο πρόγραμμα, δίνοντας κατώτατο μισθό 751 ευρώ, χορηγώντας 13η σύνταξη σε όλους και εφαρμόζοντας όλα όσα υποσχεθεί ανερυθρίαστα τα τελευταία χρόνια, είτε να παραιτηθεί»
 
«Εάν πάλι του είναι δύσκολο να αποχωριστεί την εξουσία, ας βγει από το Διοικητήριο και ας περπατήσει στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την άποψη που έχουν οι Έλληνες για τον ίδιο και την καταστροφική του πολιτική, να δει τα κλειστά καταστήματα στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της πόλης, να επισκεφθεί τον αύλειο χώρο του Α.Π.Θ. όπου κυριαρχεί η ανομία, να φτάσει μέχρι τη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου που ερημώνει και μετατρέπεται σε απέραντο hot spot ή να στηθεί στην ουρά στα απαξιωμένα και εγκαταλελειμμένα Κέντρα Υγείας της Χαλάστρας, των Κουφαλίων και των Διαβατών» πρόσθεσε.
 
Κατάληξε δε λέγοντας ότι «σε κάθε περίπτωση οι Θεσσαλονικείς, όπως και όλοι οι Έλληνες, γνωρίζουν πολύ καλά τι εστί Αλέξης Τσίπρας και θα του το δείξουν στην κάλπη. Διότι δεν ξεχνούν το μεγαλύτερο ψέμα από όλα όσα ξεστόμισε. Ότι: “Με ΣΥΡΙΖΑ έρχονται καλύτερες ημέρες για όλους τους Έλληνες”. Τον διαψεύδει η πραγματικότητα».