Skip to main content

Καράογλου: Αμετανόητη και αδιόρθωτη η Αχτσιόγλου για τον Μαρίνο

Η πρωτοφανής και ανεξήγητη στήριξη, μάλλον οφείλεται στο ότι το πρώην «αριστερό χέρι» της κ. Κωνσταντοπούλου, τόνισε ο υπουργός της ΝΔ.

"Αμετανόητη και αδιόρθωτη, η κ. Αχτσιόγλου συνεχίζει να καλύπτει απροκάλυπτα τον κ. Μαρίνο", αναφέρει σε δήλωση του ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Καράογλου, με αφορμή, όπως επισημαίνει, την κάλυψη που παρείχε, σε σημερινή συνέντευξή της η υπουργός Εργασίας στον πρώην υποψήφιο διοικητή του ΕΦΚΑ.

"Ίσως βέβαια να μην την ενημέρωσαν ότι ο προτεινόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ υποψήφιος διοικητής του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης καταψηφίστηκε και από κυβερνητικούς βουλευτές, μετά τις αποκαλύψεις της ΝΔ, με αποτέλεσμα ο υφιστάμενός της κ. Πετρόπουλος να ζητήσει την απόσυρση της υποψηφιότητας του", αναφέρει ο βουλευτής της ΝΔ και προσθέτει:

"Η πρωτοφανής και ανεξήγητη στήριξη, μάλλον οφείλεται στο ότι το πρώην "αριστερό χέρι" της κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου έγινε "δεξί χέρι” της κυρίας Έφης Αχτσιόγλου.
 
Ας τον χαίρεται, αλλά μακριά από δημόσιες θέσεις ευθύνης!".